Afiliar-se a la CGT – Secció Sind. Ajunt. Bcn.

En aquesta pàgina trobareu les instruccions per afiliar-vos. Naturalment en cas de dubtes podeu trucar a la nostra secció sindical: tel 93.3107051 o contactar-nos per correu a ajuntamentbarcelona@cgtbarcelona.org

1. Treballadores/ors amb contracte no precari

Encara que tots/es estem precaritzats per les condicions de treball de la política laboral d’aquest Ajuntament “progre”, si sou treballadors municipals funcionaris o laborals indefinits, dependents de l’Ajuntament de Barcelona o d’alguns dels seus organismes autònoms o consorcis com a mínim no estareu precaritzats per contracte. Aleshores podeu baixar-vos el document d’afiliació que es ressalta en l’enllaç, omplir-lo i passar-nos-el per e-mail si el podeu escanejar firmat (a posteriori ja lliurareu l’original) o directament a la nostra adreça postal (SSAB CGT – Francesc Cambó, 17 pis 5è A- 08003 Barcelona) o donar-lo en ma a algun afiliat que conegueu de la Secció Sindical de l’Ajuntament.

2. Treballadores/ors directes amb contracte precari

En aquesta situació us trobeu els contractes laborals temporals en qualsevol de les seves modalitats i molts interins dependents de l’Ajuntament de Barcelona o d’alguns dels seus organismes autònoms o consorcis. En aquest cas us recomanem que feu servir també el mateix full d’afiliació però que el lliureu per e-mail (en cas de poder-lo escanejar a ajuntamentbarcelona@cgtbarcelona.org  ) o per correu postal a la nostra adreça (SSAB CGT – Francesc Cambó, 17 pis 5è A- 08003 Barcelona).

3. Treballadores/ors altament precaritzats

És el cas de tots els  subcontractats, malgrat esteu contractats per una empresa externa molts feu serveis en llocs estructurals de l’administració pública que aquesta no reconeix per a, precisament, precaritzar i dividir el treball. En aquesta situació la organització sindical és força complicada però també possible si es fa adaptada a les vostres circumstàncies i el que és més important és justament on és més urgent incidir-hi des del sindicalisme de classe. Us recomanem que contacteu prèviament amb nosaltres per telèfon o per e-mail exposant el vostre cas i us informarem personalment del procés d’afiliació.

Full d’afiliació a la CGT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *