Noticias

ÈXIT DE LA MANIFESTACIÓ CONVOCADA A BARCELONA CONTRA LA LLEI MORDASSA

A LA MATEIXA ES RECLAMÀ LA LLIBERTAT DELS ANARQUISTES DETINGUTS A L’OPERACIÓ PANDORA

Més de 15.000 persones han participat aquest dissabte 20 de desembre a la Manifestació a Barcelona contra de la Llei Mordassa.

Des de diversos barris de la ciutat han anat Partint Columnes Que han Recorregut La ciutat i sumant manifestants paràgraf confluir a la Plaça Universitat i Iniciar Tots Junts la Manifestació Passades les 12 del Migdia. Companys també han assistit de Diverses Localitats.

: A més de contra la Llei Mordassa Also s’han corejat crits en solidaritat amb els anarquistes Detinguts i empresonats en l’Operació Pandora, ordenada Per L’Audiència Nacional espanyola i executada Pels Mossos catalans d’esquadra.

Desobediència 2014, CGT, PAH, i multitud d’assemblees de barris, de defensa dels Drets Humans, Organitzacions Socials i Sindicals, Organitzacions ecologistes, Organitzacions PEL Tancament dels CIE, … .. havíem Fets el Crida a sortir al carrer contra el silenci i la criminalització de la protesta.

Durant tot el recorregut sí d’han anat realitzant curts parlaments Per part de les organitzacions participants. Per part de la CGT ha intervingut la secretària general de Barcelona, Laura.

Arriba