Noticias

7 de febrer – Jornada de lluita per Palestina.

El Comitè Confederal de CGT Catalunya va aprovar a la darrera plenària extraordinària la convocatòria d’aturades parcials pel dimecres 7 de febrer.

Aquestes aturades afectes a les dues darreres hores de la jornada laboral.

La justificació serien en el marc de la situació general de crisi del sistema capitalista la profundització de la precarització de les condicions de vida de la classe obrera.

Les guerres actuals d’Ucraïna i Palestina estan generant una escalada bèl·lica que provoca un increment de preus que no venen acompanyats de mesures econòmiques i socials que millorin la qualitat de vida de una gran part de la classe obrera.

Aquest dimecres 7 de febrer farà quatre mesos de l’escalada bèl·lica a Palestina amb unes conseqüències de patiments i morts de la població civil. Com sempre, la classe obrera posem els morts a les guerres, mentrestant el capital s’aprofita per generar guanys amb la venda d’armament i la posterior reconstrucció dels territoris arrasats.

La guerra a Palestina i les morts civils provocades pels elements reaccionaris d’ambdós bàndols no es pot normalitzar i per això s’ha convocat una jornada de solidaritat amb el poble palestí.

El SP de la Federació Local de CGT de Barcelona rebutgem totes les matances, violacions de drets humans i reclamem un treball per trobar solucions que posin fi al conflicte. Solucions que han de partir per un alto el foc permanent i la participació de tots els àmbits de la societat palestina i israeliana dins el respecte mutu i el reconeixement dels drets humans dels dos pobles.

Animem a participar en les concentracions convocades al llarg del dia i de la manifestació unitària de la tarda a les 18 h al Parc del Clot.

Per la vida i contra totes les guerres!

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad