Noticias

Acte antirepressiu antifeixista

us passem la informació d’un acte antirepressiu antifeixista dels 2 joves que s’enfronten a un judici el pròxim 24 d’octubre pels aldarulls en una manifestació antifeixista el 12 d’octubre de 2011. El judici estava previst pel passat 9 d’octubre a les 9h però es va suspendre al faltar un advocat. El denunciant Alejandro Fernàndez, destacat militant de PxC i del Casal Tramuntana va venir amb 30 nazis més i van repartir hòsties als assitents amb la mirada passiva dels Mossos d’esquadra.L’antifeixisme té una cita a Barcelona.

El Grup de suport als encausats del 12 d’octubre de 2011 convoca concentració a les 9h a les portes de l’Audiència Provincial de Barcelona el pròxim divendres 24 d’octubre on seran jutjats Sergi i Rubén, companys antifeixistes que s’enfronten a una pena de presó de 5 anys i mig per combatre el feixisme als carrers de Barcelona.

Desprès del succés i la prevista presència de nou de l’escòria neofeixista no es tracta tan sols d’una concentració de suport i solidaritat sinó de plantar cara al feixisme, per demostrar que Barcelona és i serà la tomba del feixisme.

A més a més el dia 25 d’Octubre es organitza una cercavila en contra del casal Tramuntana que va pocs mesos es va traslladar del Clot al barri de la Verneda.
El acata commença a les 17 hores a les  jardins d’elx, metro sagrera.

Que cremin els carrers de la rosa de foc contra el feixisme.

24O – 9:00 – Pg. Lluis Companys, 14 – Concentració antirepressiu 25O – 17:00 – Jardins d’Elx, Metro Sagrera – Cercavila antifeixista

Arriba