Notas de Prensa

La delegació zapatista JA és a Europa!!!

DONA SUPORT ECONÒMIC.

CGT Barcelona esperem l’arribada de la delegació zapatista a la ciutat. Fa anys que col·laborem amb el moviment zapatista, tan a nivell local, com a nivell estatal amb la Secretaria de Relacions Internacional de CGT.

Ara és un moment especial perquè podrem parlar i compartir ( en persona, veient-nos les mirades i escoltant-nos les veus ) experiències de lluita en aquesta banda de l’Europa de baix a l’esquerra mostrant que la solidaritat, el suport mutu, la pressa de decisions mitjançant assemblees, l’organització horitzontal  i l’acció directa són eines de lluita perfectament possibles i actuals.

La Gira per la vida 2021 necessita recolzament econòmic i dues formes de col·laborar és amb la caixa de resistència https://girazapatista.coop57.coop/

i comprant el llibre de Descontrol “Indios sin rey. Conversaciones con zapatistes sobre autonomia y resistència” d´Orsetta Bellini i l’ editorial Descontrol als nostres locals.

Per estar informades de #LaGiraZapatistaVa i #GiraZapatistaCAT segueix les xarxes socials:

TW: https://twitter.com/girazapatistac1?lang=es

FB: https://www.facebook.com/girazapatistacat

IG: https://www.instagram.com/girazapatistacat/

Canal de Telegram: https://t.me/girazapatistacat

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad