Notas de Prensa

Exigim la retirada immediata del cartell i tot el contingut de l’exposició.

Mai ha hagut cap punt de conexió, ni de ideologia ni de projecte, entre Salvador Puig Antich i l’actualitat d’avui en dia i menys amb Carles Puigdemon.

N’estem fartes de les manipulacions i l’apropiació de la figura revolucionària i llibertària del nostre company Salvador Puig Antich, per altres ideologies polítiques alienes a la seva personalitat antiestatista i de transformació radical de la societat.

És per això que denunciem l’exposició «De Puig Antich a Puigdemon» a La Floresta, signada per Dionisio Giménez que utilitza la imatge de Salvador juntament amb la de Puigdemon.

Exigim la retirada inmediata d’aquesta foto i tot el contingut de l’exposició que utilitzi i compari a Puig Antich i Puigdemon.

Hauria estat més afortunat, per exemple, que s’utilitzés la figura del president Lluís Companys (assassinat també pel règim franquista) amb l’actual president a l’exili Carles Puigdemon.

Comissió Salvador Puig Antich

Ricard de Vargues i Golarons (Historiador i ex membre del MIL i l’OLLA)

Ateneu Enciclopèdic Popular Comissió Puig Antic

CGT Barcelona

Centro de Estudios Pedro Flores de Manresa

Joan Calsapeu Layret

Associació Cultural El Raval – El Lokal

CNT Barcelona

GAC

Famílies de Presos a Catalunya

Associació Cultural Les Carquinyolis

Negres Tempestes

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad