General

Eleccions Sindicals 2019

L’aposta de la Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona gira entorn els següents eixos:

PER LA IGUALTAT:

Entre el personal funcionari, laboral i interí.

En les retribucions, a igual treball igual salari. Cal acabar amb la doble escala salarial derivada del SOM a través dels Complements Personals de Migració.

En els processos de promoció i de selecció interna per ocupar llocs de treball, després de tants anys incorporant personal interí aquest queda lligat al lloc triat per l’Administració.

En l’accés a l’ocupació pública contra les seleccions de personal “atípiques”, algunes difícils, amb publicitat i competència i altres més “discretes”, menys transparents i molt més fàcils per candidats “al lloc i moment adequat”.

En la jubilació defensem el dret a la jubilació parcial i anticipada per tot el personal.

Per una valoració dels llocs de treball justa i real, sense la doble escala salarial, valoracions arbitràries de lloc de treball, manca de reconeixement dels llocs ocupats per personal interí, etc

CARTELL MIDA GRAN

Clica aquí per descarregar el DÍPTIC

CARTELL MIDA GRAN

Clica aquí per descarregar el DÍPTIC

PER LA IGUALTAT DE GÈNERE

Per una conciliació familiar real, actualment els permisos, llicències i reduccions de jornada voluntàries relacionades amb la conciliació familiar encara s’agafen amb més freqüència per dones que per homes.

No a la discriminació en la promoció i selecció de personal, cal vigilar sempre en quines fases es fan caure les candidates en front dels candidats masculins i corregir els biaixos de gènere.

Contra la bretxa salarial en un Ajuntament on també les retribucions mitjanes de les dones són més baixes que les dels homes, a través de les diferències amb la plena dedicació, els llocs de treballs ocupats majoritàriament per dones estan menys valorats als catàlegs que els ocupats per homes

CARTELL MIDA GRAN

Clica aquí per descarregar el DÍPTIC

PER LES LLIBERTATS COL·LECTIVES

Reforma laboral, llei mordassa, criminalització de la protesta, persecució de vaguistes, operació Pandora, persecució de docents de l’IES Palau, empresonament i exili per motius polítics…

Compartim la indignació de totes per coses ben conegudes com els empresonaments i l’exili de polítics i activistes socials per causes relacionades amb el procés i el referèndum de l’1-O, o per l’exercici
de les llibertats d’expressió (Valtónyc) i manifestació. Tot això mentre els crims masclistes es trivialitzen (cas «La Manada» i altres) o es fan deportacions il·legals de persones emigrants com les 116 que es van fer a Barcelona el passat setembre.
NO ENS  CALLARAN!

CARTELL MIDA GRAN

Clica aquí per descarregar el DÍPTIC

PER LA MUNICIPALITZACIÓ DE SERVEIS

Per un model de treball públic basat en l’oferta pública d’ocupació i no amb la contractació externa de les 15.000, gairebé tantes com empleades públiques a l’Ajuntament i ens dependents.

Prou feines precàries prestant serveis públics, volem treballadores públiques amb condicions dignes.

Per la internalització dels serveis municipals externalitzats. Tot just ara estem lluitant per aconseguir la internalització dels Educadors de Carrer, amb el compromís de l’Ajuntament que siguin municipalitzats al gener de 2020.

CARTELL MIDA GRAN

Clica aquí per descarregar el DÍPTIC

VOTA LA CGT A L’AJUNTAMENT DE BARCELONA!!!!

Twitter: @CGT_AjBarcelona ## Facebook: cgtajuntamentbarcelona.seccio ## Canal de Telegram: https://t.me/cgt_AjB