hosteleria

Som persones no mercaderies. Si ens toquen a un/a ens toquen a tots/es!!!! CGT dona suport al comitè de Caprabo botigues de Barcelona davant la pèrdua de garanties i condicions laborals que provoca la subrogació del personal de botigues de Caprabo a centres franquiciats

CGT dona suport al comite de Caprabo botigues de Barcelona davant la perdua de garanties i condicions laborals que provoca la subrogació del personal de botigues de Caprabo a centres franquiciats.


La CGT, juntament amb altres sindicats presents en el comite d’empresa, inicien concentracions davant les botigues per demanar a Caprabo que cessi amb la persecució del personal indefinit de !’empresa i es parí a negociar la reubicació de la plantilla a centres Caprabo de dues botigues de la província de Barcelona (de c/marques de Campo Sagrado i de la Llagosta) que passen a ser franquiciades, subrogant a tot el personal.


Ja són moltes les botigues venudes i franquiciades a Caprabo en els últims anys sense cap tipus de garantia, acomiadant a gran part deis treballadors per modificació substancial de les condicions de treball, atenent-se a la última reforma laboral i d’altres subrogant-los a altres empreses. Considerem que és una clara reestructuració d’empresa, i d’acomiadaments
encoberts.


Demanem la reubicació de tots i tates les treballadores d’aquestes botigues a altres establiments Caprabo i la no subrogació a les franquícies.
Una vegada més Caprabo demostra la intenció de desfer-se del personal indefinit, mentre no deixa de contractar a treballadors eventuals amb contractes «basura».


Aquest només sera el comenc;ament de varíes mobilitzacions. No cessarem en la defesa deis nostres drets.

Arriba