espectaculos

Possible cas de MOBBING a les sastresses del GRAN TEATRE DEL LICEU

El Sindicat d’Espectacles de CGT Barcelona fa una denúncia públicament del Gran Teatre del Liceu.

Maltracte, precarització amb perfil de gènere i asetjament moral i laboral al teatre barcelonés.

La Direcció de la institució manté un assetjament deliberat i injustificat cap a 4 dones, fixes discontinues, del seu departament de Sastreria.

Aquesta conclusió treu la secció sindical, què tampoc descarta que en la persona d’aquestes treballadores s’estigui produint una persecució sindical.

Porten 23 anys treballant i rebent el menysteniment de l’empresa en el lloc de treball, en la seva condició contractual i son pressionades de manera indigna per la seva condició de mares a dia d’avui.

La pretesa sensibilitat social, tan mediàtica, de la Fundació del Gran Teatre del Liceu resulta una hipocresia de portes en dins del emblemàtic teatre barceloní: El tracte que al llarg d’aquest anys es ve produint amb les 4 treballadores, dones i mares en precària situació i patint un assetjament moral i laboral continuat al departamento de sastreria, al que pertanyen.

Abandonades a la seva sort durant el confinament, en clara discriminació amb la resta de treballadores, el seu calvari va a pitjor en veure perillar els llocs de treball al que tenen dret reconegut, en veure la burla que la direcció fa dels compromisos signats des de fa 16 anys.

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad