aadd

LA CGT DE CATALUNYA MANTÉ EL PREAVÍS DE VAGA GENERAL PER AL 31 D’OCTUBRE

  

  

 

La CGT, reunida en plenària confederal a Madrid el 23 d’octubre, ha acordat traslladar la convocatòria de vaga general que tenia convocada per al 31 d’octubre al 14 de novembre de 2012, mantenint-se però la convocatòria de vaga del 31 d’octubre en aquells territoris que així ho hagin acordat, i convocant a nivell general una jornada de lluita social el mateix dia.

Per la seva part, la CGT de Catalunya, reunida en plenària el 22 d’octubre, ha acordat traslladar també la jornada de vaga general del 31 d’octubre al 14 de novembre, convertint el 31 d’octubre en una jornada de lluita, però mantenint el preavís de vaga general per tal de donar cobertura legal a aquells territoris, sectors o empreses on s’acordi mantenir la jornada de vaga del 31 d’octubre.

En el mateix sentit, es va manifestar la Plenària de Sindicats de la Federació Local de Barcelona, que va acordar que es mantingués la convocatòria de vaga del 31 d'octubre a Catalunya per a desenvolupar amb cobertura legal els actes programats durant tota la jornada i convocats amb altres organitzacions sindicals i assemblees de barri, garantint el dret de vaga de tots els treballadors i treballadores que vulguin exercir-lo.

  

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad