Noticias

La CGT de Barcelona mostrem la nostra solidaritat amb les víctimes de l’atac a les Rambles de la ciutat.

La nostra solidaritat amb les víctimes de #Barcelona, ​​els morts els seguim posant el poble.
#RefugeesWelcome
#NiIsisNiFascismo https://t.co/9SCKyhqYhc

Per la Llibertat i contra els autoritarismes religiosoms i d’estat. Fem una crida a mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes, en aquells actes contra el feixisme i la xenofòbia que es convoquin.

Estem en contra, tant del terror d’ISIS com dels grups feixistes i racistes que oportunistament pretenen abanderar la defensa de la població.

Tenim una ciutat presa policialment des de fa molt temps, que s’ha demostrat totalment inútil contra aquest tipus d’atacs. La situació està sent aprofitada pel govern per realitzar propostes que restringeixin més les nostres libertades.

El benefici polític sempre es mou cap als discursos xenòfobs i racistes, en favor de la retallada de llibertats i contra els moviments reivindicatius que promovem la justícia, la igualtat i la llibertat.

Les religions, els autoritarismes ideològics i els estats, han estat a través de la història dels que han provocat guerres i genocidis a les poblacions de tot el món amb assassinats en massa.
Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad