Noticias

La CGT convoca una manifestació a Mollet el 2 d’abril

Contra l’atur, les retallades socials i laborals, els acomiadaments i les deslocalitzacions… nosaltres o ells!

Dissabte 2 d’Abril a les 12 h. davant de l’ajuntament de Mollet del Vallès (plaça Pau Casals)

El proper 2 d’Abril la CGT del Vallès Oriental sortirem al carrer per denunciar l’actual política empresarial d’acomiadaments massius que assolà la zona del Vallès (Yamaha, FCC Logísitca, Derbi, Ficosa, Alstom…). En molts d’aquests casos, a més és tracta d’empreses amb beneficis. Des d’aquest sindicat, no ens pensem quedar de braços creuats mentre centenars de treballadors/es són expulsades a les llistes de l´atur. I quan la nostra comarca, és de les que més s’està veient colpejades per l’atur i els desnonaments.

A tot això, cal sumar-hi totes les retallades socials i laborals que ens afecten al conjunt de la població de Catalunya i de l’estat espanyol (reforma laboral i de les pensions, etc). Una bona mostra, és l’anunci fet per la direcció de l’Hospital de Granollers de reduir en gairebé 130 treballadors/es la seva plantilla.

Salut i llibertat!

Convoca: CGT del Vallès Oriental

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad