apublicas

LA CGT CONVOCA ACTES I CONCENTRACIONS ALS CENTRES DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

LA CGT CONVOCA ACTES I CONCENTRACIONS

ALS CENTRES DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

 

Aquesta setmana convoquem les següents accions:

Dimarts 16, a les 09.30h:Convoquem el personal dels recintes d'Urgell i Londres (i els companys i companyes d'altres recintes que puguin assistir) a concentrar-se davant l'Edifici del Vagó, per donar la benvinguda al Diputat d'Hisenda i Recursos Interns, Carles Rossinyol, que hi assistirà a presentar una jornada.

  • Dimarts 16, a les 16.00h:Convoquem a tot el personal de la Diputació i, en especial, als treballadors i treballadores de la xarxa de biblioteques, a una concentració i assemblea davant del Palau de la Virreina (Rambles, 99). Aquesta acció es realitza conjuntament amb els companys i companyes de l'Ajuntament i del Consorci de Biblioteques de Barcelona (CCB), en suport a la lluita contra l'ampliació de jornada i les retallades de drets que està patint el col·lectiu de bibliotecaris i bibliotecàries.
  • Dimecres 17, a les 18.00h:Convoquem a tot el personal de la Diputació i dels seus ens dependents a participar en la manifestació organitzada per la Coordinadora Sindical de Serveis Públics Municipals de Barcelona, que començarà a la plaça de Sant Jaume. Els treballadors i treballadores de la Diba formarem un bloc dins d'aquesta mani amb pancarta pròpia.
  • Dijous 18, a les 12.00h:Convoquem el personal de Can Serra i Minerva (i els companys i companyes d'altres recintes que puguin assistir) a concentrar-se davant la seu corporativa de Can Serra, en motiu de la celebració de la reunió de la Comissió Informativa d'Hisenda i Recursos Interns.

DIVENDRES A LES 10 HORES CONCENTRACIONS ALS CENTRES DE TREBALL:

Punts de trobada:

  • Maternitat:Entrada al recinte per la Travessera de les Corts, enfront de la COM Ràdio.
  • Escola Industrial i Londres:Entrada al recinte pel carrer Urgell, davant l’edifici del Rellotge.
  • Llars Mundet: Entrada al recinte per la Ronda de Dalt.
  • Bonnemaison: Cantonada Sant Pere més Baix amb Via Laietana.
  • SPOTT: Plaça de Sant Jaume.
  • Can Serra, Minerva i Còrsega: Rambla de Catalunya amb Diagonal, enfront de l’entrada principal de l’edifici de Can Serra.
  • Resta de centres: Davant les portes principals d’accés.

El futur no està escrit… l’escrivim nosaltres ! En defensa dels serveis públics i dels llocs de treball ! MOBILITZA’T !
 

T’allarguen la jornada, et retallen el sou, et treuen dies d’assumptes propis, t’empitjoren les condicions de treball… Et quedaràs quiet sense fer res mentre et roben els teus drets?

 

 

Josep Garcia Vázquez                                        Carlos Navarro

CGT-DIPUTACIO DE BARCELONA                        CGT-Prensa Barcelona

665676275                                                            649 83 94 90

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad