Noticias

El 28 de novembre: ABSTENCIÓ

Altre cop els polítics surtiran per televisió, amb anuncis publicitaris, prometent tenir les receptes per combatir la crisi, sol·lucionar els problemes de l'habitatge, la sanitat, l'ensenyament, la corrupció, etc. Altre cop, s'espera de la ciutadania que legitimi amb el seu vot el poder polític; ens diran que és un acte de responsabilitat i que hem d'exercir la soberania popular.

Però els polítics que ens demanen que els elegim, no manen, són només peons dels veritables mandataris, el Fons Monetari Internacional (FMI) i el Banc Mundial (BM), des d'on es planifica i condiciona l'economia mundial i que tenen com a únic objectiu concentrar el màxim de beneficis a poques mans, encara que deixin la major part de la societat a la ignominia.

Sabem que, amb el nostre vot, ens convertiriem en còmplices d'aquesta farsa, participariem al nostre mateix engany i en seriem responsables de seguir mantenint viva aquesta gran mentida, legitimant els nostres botxins.

No els votarem perquè:

  • Volem decidir nosalt
  • la riquesa posant els recursos econòmics a disposició de la comunitat.

Organitza't i lluita per l'abolició de l'Estat, la restauració de la democràcia directa i l'autogestió i l'establiment del comunisme llibertari.

Si ens exploten, ens oprimeixen o ens enganyen, que no sigui en el nostre nom.

No votis. Per l'abolició de l'Estat i del Capital

L'ABSTENCIÓ ACTIVA EL 28-N, LA MILLOR ELECCIÓ

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad