Noticias

Contra la pujada axfisiant de preus i els salaris i pensions de misèria. Sortim al carrer!

DISSABTE 19 DE NOVEMBRE 2022 A BARCELONA

Vivim un moment crític. L’encariment dels preus està penalitzant terriblement la classe treballadora, portant-nos a nivells que freguen la misèria. Si el 2021 vam acabar l’any amb un IPC del 6,5% (la taxa més alta dels darrers 10 anys), des de començament del 2022 l’IPC s’ha situat ja per sobre del 10%. L’hivern és a tocar i el cost de l’energia elèctrica s’ha disparat, el transport ha patit un increment de més del 16,2%, l’habitatge continua pujant a una taxa anual del 23% respecte de l’any anterior, la benzina fregant els 2 euros… Tot pels núvols! 

I els increments de les pensions i els salaris? Convenis pactats amb pujades ridícules de mitjana del 2,6%  i unes pensions de misèria per sota de la mitjana europea.

A més a més, novament, l’amenaça de reformes de les pensions que empitjoraran les condicions per poder accedir a elles.

D’altra banda, la ciutadania està patint la desforestació dels serveis públics. Menys recursos i menys personal, que impedeixen a les persones, moltes vegades, a accedir als serveis bàsics. I com a pedaç, més oficines virtuals, que representen la falsa eficiència d’un sistema que redueix els seus recursos i serveis a marxes forçades durant els últims anys.

Ens estan ofegant, cada cop ens asfixien més i ja no podem respirar, per això hem de sortir al carrer. Si no ens movem, res canviarà i cada cop serem més pobres i els rics més rics.

Per tot això, la Federació Local de la CGT de Barcelona participem en la manifestació el proper dissabte 19 de novembre de 2022, a les 10:45’ hores, en l’edifici Telefónica de Plaça Catalunya (BARCELONA).

Hem de dir JA EN TENIM PROU! No podem continuar mirant cap a una altra banda. SORTIM AL CARRER! 

La classe treballadora no pot contemplar aquesta tremenda agressió sense fer un pas endavant. És moment de lluitar, de reclamar solucions i remeis més justos a la creixent precarietat. Cal frenar l’escanyament que s’està perpetrat a la classe treballadora i pensionistes.

PRENEM AIRE, INUNDEM ELS CARRERS!AQUEST 19 DE NOVEMBRE DIGUEM PROU A LA PUJADA GENERALITZADA DE PREUS I ALS SALARIS I PENSIONS DE MISÈRIA!

https://www.cgtbarcelona.org/wp-content/uploads/2022/11/comunicat-manifestacio-novembre-19-barcelona.pdf

https://www.cgtbarcelona.org/wp-content/uploads/2022/11/comunicado-manifestacion-noviembre-19-barcelona.pdf

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad