Noticias

Concentracions pel 6,5% que Televida deu als salaris de teleassistència.

Concentracions el 2 d’agost al C/LLACUNA 161,  de 08:30 a 09:30h, de 14:30 a 15:30h i de 17:00h a 17:30h

Les seccions sindicals ens trobem reclamant millores laborals constantment, batallant per mantenir el que aconseguim en cada canvi d’empresa. Les nostres condicions les marca el penós VII Conveni de la Dependència (obsolet i carca, amb salaris de poc més del SMI, categories professionals no contemplades, pobresa en permisos, hores anuals exagerades, beneficis socials quasi inexistents, …) i els plecs que fan les Administracions Públiques per a les licitacions ( no es mullen per incloure millores socials, no fan gairebé rés per superar el conveni).

Ara, per matxacar encara més a la plantilla, la direcció de Televida, empresa privada que gestiona el servei públic de Teleassistència a l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, NO PAGA l’AUGMENT del 6,5% DESDE GENER 2022 QUE MARCA EL CONVENI. Ens nega el dret, reté el que és nostre provocant ràbia i indignació que es suma a les altres reivindicacions que fa anys que denunciem.

Ja n’hi ha prou d’abusos! La majoria de sous de Teleassistència no arriben a 1.000 € en net. Ens estan precaritzant encara més!

La secció de CGT convoquem, donant suport als Comitès d’Ajuntament, Diputació i Vincles.

PUJADA DEL 6,5% JA! PROU DE PRENDRE’NS EL PEL !

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad