Noticias

Concentració SAD dijous 25 de maig Plaça Sant Jaume de 11h a 13.30h i de 16h a 20h

Ajuntament de Barcelona: ESCOLTA, el SAD continua en lluita !

La Secció Sindical SAD CGT Barcelona, com a sindicat majoritari en el sector a la ciutat, ha convocat una concentració dijous 25 de Maig, a la Plaça Sant Jaume, de 11h a 13h30 i de 16h a 20h.

La plantilla del SAD (Servei d’Atenció Domiciliària) estem fartes de la situació laboral precària a que ens sotmet l’Ajuntament de Barcelona, governi qui governi, que ven a empreses privades el benestar de les persones més vulnerables de la ciutat.

Treballem al SAD més de 4000 persones, la majoria dones, en una situació de precarietat alarmant, atenent a més de 24.000 usuaris i usuàries.

El SAD és un servei públic en mans privades, surt a concurs cada 4 anys, guanyant aquelles empreses que ofereixen el servei a més baix cost, traduint-se això en un canvi constant d’empreses: Suara, Clece, Domus VI… i professionals atenent a les persones usuàries, i, com s’està veient, amb unes condicions cada cop més i més precàries per a tot@s les professionals que hi treballem, arribant a ser treballadores i usuàries de serveis socials a la vegada.

Reivindiquem:

-Conveni SAD per a la ciutat de Barcelona amb millores salarials i socials amb una regulació del model SAD de PROXIMITAT.
-Respecte pel DESCANS LABORAL.
-Respecte pels permisos retribuïts.
-Respecte per les restriccions de salut laborals.
-Respecte pels seul REGISTRE HORARI.
-Augment salarial.
-Torns definits (Matí o tarda).
-Jornades complertes de 35h setmanals.
-ELIMINACIÓ de la borsa d’hores.
-Plus d’antiguitat.
-Salari 100% per baixes IT.

Com pot un Ajuntament denominat PROGRESSISTA i preocupat per la FEMINITZACIÓ DE LA POBRESA pot permetre que un servei ESSENCIAL estigui en aquestes condicions?

EL SAD DIU PROU! Per unes condicions de treball dignes!

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad