Noticias

CONCENTRACIÓ S.A.D DIMECRES DIA 20/09/23 PLAÇA SANT JAUME BARCELONA de 11h a 13h i de 16h a 18h

Les seccions sindicals del Servei d’Atenció Domiciliària del Sindicat de Sanitat de la CGT de Barcelona reivindiquem DIGNITAT LABORAL I CONDICIONS LABORALS NORMATIVES per a milers de dones que atenen diàriament a les persones més vulnerables de la ciutat.

Atenent infants, dones víctimes de violència de gènere, persones amb afectació de salut mental, i un gran nombre de persones grans, el SAD CGT reivindica poder treballar amb respecte per la normativa laboral més bàsica, inexistent en l’ actualitat, i des de fa dècades.

-Absència de temps de descans real dins la jornada.
-Còmput no real del temps de treball.
-Jornades de feina molt més llargues que les que marca la seva contractació.
-Sistema abusiu de Borsa d’ hores que equipara hores extra (fora de jornada i sense cobrar) a “hores de recuperació”, per buits dins la jornada aliens a la responsabilitat de les treballadores.
-No respecte per la conciliació familiar.
-Nou sistema de feina, SAD PROXIMITAT, que augmenta la seva precarietat (tasques fora de perfil, sense formació ni retribució)


Per tota aquesta situació alarmant, per no continuar exposades a aquesta alarmant precarietat, per que una feina ESSENCIAL HA DE SER DIGNE.

EL SAD DIU PROU!!

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad