banca

CGT convoca noves concentracions al Banc Sabadell i al Banc Santander

Dimecres 12 de novembre a Barcelona

A les 10:00, a l’oficina del Banc Sabadell a Rambla de Catalunya, 115

A les 11:30, a l’oficina del Banc Santander a Passeig de Gràcia, 5      

La CGT continua la seva campanya de mobilitzacions contra la situació que vivim els treballadors i les treballadores de tots dos bancs. La situació és molt similar en ambdues entitats, on els treballadors són forçats, sota l’amenaça de ser traslladats i degradats si es neguen, a allargar il·legalment la seva jornada laboral sense cap mena de compensació.

Aquesta situació és un frau als treballadosr, a la Seguretat Social i a l’Hisenda Pública, fa impossible la conciliació de la vida familiar i laboral, i destrueix llocs de treball. Al Banc Santander, la Secció Sindical de CGT calcula que la plantilla és forçada a treballar un mínim de 7 milions d’hores extraordinàries. Al Banc Sabadell la situació és similar i la Inspecció de Treball de Barcelona ja va constatar aquest fet i requerir al Banc un control de la jornada laboral. La CGT valora la feina encoberta realitzada en més de 50 milions d´euros anuals.

La CGT ja va convocar concentracions davant les oficines dels dos bancs. El 30 de setembre ens vam concentrar a les oficines del Banc Sabadell i el 9 d’octubre vam fer el mateix a les oficines del Banc Santander. Aquest 12 de novembre ho tornarem a fer:

A les 10:00,  a l’oficina del Banc Sabadell a Rambla de Catalunya, 115

A les 11:30, a l’oficina del Banc Santander a Passeig de Gràcia, 5

I ho continuarem fent fins que aconseguim els nostres objectius.

Contra l’abús generalitzat, la resposta de CGT és la lluita

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad