Noticias

C.G.T. Atento LA VAGA CONTINUA: Sense acord per vacances

SECCIÓN SINDICAL DE C.G.T. ATENTO BARCELONA

Gran Via de les Corts Catalanes,872 4. planta. 08018 @ cgtatentobarcelona@yahoo.es Sección Sindical CGT Atento Barcelona III @ CGTAtento BCN

LA VAGA CONTINUA: Sense acord per vacances

Com ja sabeu des del mes de maro la CGT vam convocar vaga per tots els caps de setmana de manera indefinida. El motiu de la vaga és pressionar a l’empresa a buscar un acord per l’acceptació i denegació de les vacances. El 16 d’agost, la CGT va avisar a l’empresa que, si no establia mecanismes per poder parlar sobre aquest protocol, augmentaria la pressió. Com sempre, Atento no va respondre i la CGT vam decidir, el 7 de setembre, convocar noves jornades de vaga comengant pel próxim 2 de novembre.

No és fins el 2 de Octubre que l’empresa ens convoca a una reunió per la setmana següent. Novament, ens facilita un Ilistat de «cupos» disponibles segons serveis per vacances. informació altre cop equivocada, parcial i, sobretot, amb multitud de setmanes en qué ningú pot demanar vacances.

En aquesta primera reunió, tota la representació deis treballadors vam demanar la informació correcta i vam advertir que si no hi ha disponibilitat de vacances per a tots els dies de l’any no hi haurá acord, més enllá d’altre problemátiques que encara estan sobra la taula.

Passades 2 setmanes des de la primera reunió, a l’empresa Ii ha entrat pressa per finalitzar les reunions, sigui amb acord o sense. L’únic motiu que creiem es perqué retirem la vaga del 2 de Novembre.

Des d’aquí volem deixar ciar que a la propera reunió sobre aquest tema (dimarts 30 d’Octubre) és prácticament impossible tancar cap acord, ja que el Comité portará noves propostes a l’empresa per solucionar totes les arbitrarietats que hi ha actualment.
Ni que s’arribés a aquest improbable acord, aquesta secció sindical MAI firmará un acord sense l’aprovació, COM A MÍNIM, de l’assernblea d’afiliats i afiliadas, i clarament aquesta no es podria celebrar abans del 02 de Novembre.

PER TANT US ANUNCIEM QUE EN CAP CAS LA VAGA DEL 2 DE NOVEMBRE ES DESCONVOCARÁ, COM TAMPOC LA CONVOCATÓRIA DE VAGA DELS CAPS DE SETMANA.

L’única opció per desconvocar passa per un acord firmat per la CGT i per tant mai abans del 05 de Novembre. Acord que és possible, sempre i quan l’empresa cedeixi.

Des d’aquí volem animar-vos a exercir el vostre dret de vaga i «convencer» a l’empresa que la seva única opció és cedir a les nostres fustes reivindicacions. Ja n’hi ha prou de denegacions discriminatóries, de «cupos» tancats i de falta de transparencia.

 

LA LLUITA, LA NOSTRA FORÇA!

 

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad