apublicas

ACCIÓ DE PROTESTA CONTRA LES RETALLADES A LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DIMECRES 20 DE MARÇ A LES 13 HORES

 

ACCIÓ DE PROTESTA CONTRA LES RETALLADES

A LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

DIMECRES 20 DE MARÇ A LES 13 HORES

RAMBLA DE CATALUNYA 126 DE  BARCELONA, CENTRE DE CAN SERRA

Demà dimecres, dia 20, els delegats i delegades de la Junta de Personal i de l'Òrgan de Representació Unitària de la Diputació de Barcelona realitzaran una acció de protesta a la seu corporativa de Can Serra, que s’iniciarà pels volts de les 13.00h, un cop s’acabi la reunió dels delegats prevista per a aquell dia. Es farà també una crida a tots els treballadors i treballadores de la Diputació a concentrar-se a les 14.30h davant la porta principal de Can Serra (Rambla de Catalunya 126).

Els delegats i delegades de la Secció sindical de la CGT a la Diputacióhi participarem per a reclamar que s'aturin immediatament les retallades als nostres drets; per a exigir que es tirin enrere les mesures ja aplicades; per a protestar contra el tancament injustificat de serveis d'atenció directa a col·lectius vulnerables; per a exigir que s'acabi amb la utilització de la Diputació com a "menjadora" dels partits; per a denunciar l'atorgament irregular i injustificat de sobresous als polítics en concepte de "dedicació exclusiva"; per a exigir la dimissió immediata de tots i totes les diputades provincialsamb imputacions penals, etc.

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad