Noticias

15-D: No oblidem. 31 anys assassinat Pedro Àlvarez

Manifest Plataforma Pedro Àlvarez.

Després de 30 anys, intentant que es faci justícia per l’assassinat del nostre fill Pedro, a les mans d’un “policia nacional” i d’haver-nos trobat amb infinitat de traves, començant per l’oposició de la Fiscalia perquè investigués el cas, mantenint-lo sobresegut durant 15 anys i denegant sistemàticament, totes les proves evidents que demandàvem en aquells anys, a més de l’ocultació, d’una part important del sumari als nostres advocats, fins que per fi, l’advocat Sr. Benet Salellas, sí que va poder donar compte d’aquesta ocultació.

Però no sols va ser l’ocultació del sumari i la negació de les proves presentades, sinó que, a més van iniciar una persecució cap al pare de la família, amb falses acusacions, des d’acusar-lo de prevaricació, i fins i tot de col·laborar amb ETA i altres amenaces, totes elles, amb la finalitat d’acoquinar-li i espantar a la família perquè desistíssim del cas i deixéssim de denunciar aquesta injustícia.

Doncs bé, al final el Tribunal Suprem, fent gala d’un cinisme impressionant, dicta la següent sentència:

“El Sr. Àlvarez com a víctima té dret a conèixer la veritat, la qual cosa resulta incompatible amb decisions de crisis del procés mancats de suficient fonament”

“El transcurs del temps ha extingit la responsabilitat penal presumpta de la persona responsable de la luctuosa mort del Sr. Àlvarez”

“Finalment, cal afegir, el fil de l’argumentat en el recurs, que la decisió recorreguda no comporta una lesió del dret a la tutela efectiva que com a víctima ostenta el recurrent, Sr. Àlvarez”

Aquesta sala reconeix, sense ambages, el legítim interès que ostenta el recurrent perquè s’aclareixi l’assassinat del seu fill i, en conseqüència, els responsables siguin justament castigats per l’atroç crim. I empatitza, per descomptat, amb el sentiment de frustració que aquesta decisió, de ben segur, li pugui provocar””

“Per tot l’exposat, en nom del Rei i per l’autoritat que li confereix la Constitució, en aquesta sala ha decidit:

No pertocar al recurs de cassació interposat per la representació del Sr. Àlvarez Garcia contra l’acte de 21 de setembre de 2020 de l’Audiència Provincial de Barcelona (secció 21a).

Condemnem al recurrent al pagament de costes judicials.”

Amb la qual cosa, la família de Pedro hem de denunciar que la justícia ha deixat totalment impune l’assassinat del nostre fill. Per tot això, vostès mateixos jutgin, per a qui estan fetes les lleis i com s’apliquen en funció de la classe social a la qual pertany i la persona afectada.

La justícia és per a qui pot comparar-la!

Barcelona 15 desembre:

A les 11h ofrena floral a l’Hospitalet, Av. Catalunya, metro Torrassa

A les 19h Concentració a la plaça Universitat

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad