GeneralOferta Pública

L’oferta pública a l’Ajuntament de Barcelona

Les conseqüències de l’Icetazo continuen. Recomanem a les persones que han rebut la comunicació que la plaça que ocupen està inclosa en el proper procés selectiu registrin instància.

Entre finals d’abril i principis de maig, les persones que han treballat amb nomenament d’interinatge entre 3 i 5 anys heu rebut una comunicació de l’Ajuntament informant que la plaça que ocupeu queda inclosa en la propera oferta pública. Aquestes notificacions són conseqüència de l’Icetazo i d’haver de complir la llei que dicta que un treballador o treballadora no pot estar contractada temporalment més de 3 anys.

L’oferta pública s’està comptabilitzant a partir de l’antiguitat de les persones que ocupen les places, aquelles places ocupades temporalment durant 3 anys o més han de sortir a oferta pública.

La CGT ja dèiem quan es va aprovar l’última versió de la llei que no protegia a moltes persones en frau de llei per abús de temporalitat, precisament les que quedaven en la franja d’entre 3 i 5 anys. 

Per això continuem donant suport a les plataformes d’interines que segueixen lluitant per un ingrés just a la funció pública per les persones en frau de llei.

Per tot plegat, recomanem a les persones que han rebut la comunicació que la plaça que ocupen està inclosa en la propera oferta pública registrin una instància expressant el seu desacord amb els termes de la comunicació. 

Adjuntem model.