Tu decideixes!!!

Companyes i Companys, aquest dimecres 29 DE MAR脟馃摚ELECCIONS SINDICALS a l鈥橝juntament de Barcelona. 

Durant aquest darrers 4 anys hem intentat fer una bona feina sindical i nosaltres estem contents de la feina feta. Per貌 ara us toca a vosaltres validar-la.

El nostre objectiu 茅s augmentar la pluralitat sindical i que no depengui tot dels sindicats actualment majoritaris.

Creiem sincerament que aconseguir-ho ser脿 bo pel conjunt de la plantilla municipal

I nom茅s tu pots decidir quina mena de sindicalisme vols.

I per qu猫 votar a la CGT?

Un sindicat que proposa una forma diferent de fer sindicalisme

En primer lloc perqu猫 un sindicat com la CGT 茅s necessari per destapar les vergonyes del sistema. Un sindicat que no es calla res 茅s bo per al conjunt dels treballadors (els que ens voten i els que no). I per tenir veu 茅s important ser presents a la Mesa General. Creiem sincerament que a l鈥橝juntament de Barcelona 茅s necessari un sindicat radical i honest que es confronti amb els representants del govern municipal i els sindicats afins.

Nosaltres treballem, nosaltres decidim!!!

Un sindicalisme viu i participatiu amb uns representants propers i presents als nostres llocs de treball. No volem un sindicalisme 煤nicament basat en els representants escollits cada 4 anys. Hem de revertir aquesta din脿mica.

El sindicat combatiu en defensa dels teus drets!

脪bviament, a la CGT sabem distingir entre el que 茅s possible i el que no, per貌 la nostra mirada, el nostre objectiu, sempre va m茅s enll脿 del que la majoria de sindicats fa. I ho fem des d鈥檜n esperit rebel i llibertari, amb molts i molts anys de tradici贸. La radicalitat i la lluita 茅s el nostre senyal d鈥檌dentitat.

Treballem per una societat millor

Per貌 m茅s enll脿 de les condicions laborals dels treballadors municipals, treballem per poder canviar la societat cap a nivells m茅s alts de just铆cia i igualtat i, per tant, no ser c貌mplice del poders establerts. Ens basem en principis com la solidaritat, la reversi贸 de les desigualtats i l鈥檈quitat. 

Ni estem en venda ni ens rendim mai!!!

La CGT no vol, tal com recullen els seus estatuts, rebre qualsevol mena de subvenci贸. Aix貌 ja us pot donar una idea de quina mena de sindicat som. No tenim res a amagar i les nostres decisions no estan condicionades. 

Per la municipalitzaci贸 dels serveis p煤blics

La privatitzaci贸 de serveis p煤blics ha comportat una reducci贸 en la qualitat dels serveis que rep la ciutadania i un sobrecost per a les administracions a l鈥檋aver de contemplar el benefici empresarial i suportar l’IVA dels mateixos. Tamb茅 implica la precaritzaci贸 de llocs de treball del sector p煤blic al tenir les plantilles en pitjors condicions de treball. En aquest sentit hem acompanyat processos de municipalitzaci贸 impulsats per les treballadores, com el cas de les APCs i ho continuarem fent durant aquest mandat. 

Prou precarietat laboral a l’Ajuntament

La CGT ha posat tots els seus mitjans al servei de la lluita del personal inter铆. V脿rem convocar les vagues per acabar amb el frau de llei de milers d’interins a totes les administracions p煤bliques enmig de les cr铆tiques i rebuig obert dels sindicats majoritaris. Aquest proc茅s d’estabilitzaci贸 iniciat (malgrat quedar-se curt) 茅s fruit directe d’aquestes mobilitzacions. Som conscients que la lluita interina no s’acaba amb aquest proc茅s d’estabilitzaci贸 obert, ja que nom茅s resol una part i, la CGT continuar脿 recolzant-la activament al carrer. 

No m茅s opacitat en contractar nous treballadors!

Estem en contra de l鈥檕pacitat de l鈥橝juntament de Barcelona a l鈥檋ora de contractar nous treballadors i exigim total transpar猫ncia tan en les noves contractacions com en la promoci贸 interna, ja sigui borses de treball, concursos interadministratius, lliures designacions i altres vies possibles.

A igual feina igual salari

脡s inadmissible que llocs de feina amb igual c脿rrega de tasques i condicions estiguin remunerats de manera diferent, per exemple, que els plusos d’atenci贸 al p煤blic siguin diferents per companyes i companys que fan el mateix depenent de si estan en un organisme o en un altre. Volem universalitzar els drets i les millores que ja tenen alguns companys i companyes.

Per combatre aquesta xacra masclista

Els diferents estudis que s’han fet des de la comissi贸 d’igualtat deixen al descobert que s贸n les posicions amb menys carrera professional i les categories m茅s baixes les que ocupen les dones. S贸n tamb茅 aquestes les que pateixen major grau d’interinitat i precarietat. Entenem que en la lluita per millorar les nostres condicions laborals ning煤 pot quedar enrere. 脡s aquesta una de les raons per les quals no vam signar l’anterior conveni, al no recollir augments salarials per a totes aquelles categories i llocs de treball altament feminitzats. La nostra acci贸 sindical ha de tenir una mirada on la igualtat de g猫nere no sigui un concepte buit que nom茅s surt a passejar en dates assenyalades sin贸 una guia per a la nostra acci贸. A diari es viu i es pateix la cara m茅s cruel del masclisme als nostres centres de treball. La CGT est脿 i estar脿 all脿 per combatre aquesta xacra, tal i com hem recolzat a les nostres companyes de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins en els casos d’assetjament sexual que han patit.

Millorar les condicions de treball des de la Seguretat i la Salut Laboral

La quantitat de llocs de treball diferents, perfils laborals, categories i activitats que es desenvolupen al nostre ajuntament fa de la vigil脿ncia de la seguretat i salut laboral una tasca molt complexa. Des de la CGT tamb茅 som conscients que 茅s un terreny des d’on conquerir drets i millorar les nostres condicions de treball amb la feina dels nostres delegats de prevenci贸 i amb la vostra participaci贸 activa com a plantilla denunciant totes les irregularitats que podem trobar als nostres centres de treball. 

Jubilaci贸 anticipada incentivada JA!!!

En la darrera negociaci贸 de l鈥檃ctual conveni, la CGT ha defensat la jubilaci贸 anticipada incentivada, ja sigui per a laborals o per a  funcionaris. I hem estat en contra de la mesura acordada 鈥漃rograma d鈥檌ncentivaci贸 de pres猫ncia efectiva i cessament progressiu d鈥檃ctivitat鈥 (o banc del temps) per entendre que 茅s un xantatge descarat i una p猫rdua evident de drets laborals. No entenem com s鈥檋a pogut arribar aquest acord ja que posa molt dif铆cil que en un futur es pugui reobrir de nou aquesta negociaci贸 hist貌rica sobre un dels temes que m茅s preocupa a la plantilla. 

Jornada de treball de 35 hores setmanals en 4 dies laborals

Hi ha moltes maneres de millorar la conciliaci贸 familiar per貌 des de la CGT proposem fer un front com煤 per demanar que l鈥橝juntament de Barcelona sigui pioner en aplicar la jornada de treball de 35 hores setmanals, a fer en 4 dies laborals. A m茅s, aquesta mesura hauria de venir acompanyada d鈥檜n refor莽 de la contractaci贸 de m茅s personal per assegurar uns serveis p煤blics de qualitat.

Revisi贸 salarial per sobre de l鈥橧PC

No s鈥檋a de ser un expert economista per veure que els preus dels diferents b茅ns i serveis cada dia pugen molt m茅s que els nostres ingressos. Aquesta p猫rdua de poder adquisitiu 茅s una forma d鈥檈mpobrir-nos poc a poc per貌 inexorablement.  Per aix貌 (i molts altres motius) no v脿rem signar el passat conveni. Proposem, per tant, que qualsevol nou acord inclogui una revisi贸 salarial per sobre de l鈥橧PC de l鈥檃ny anterior. 

En defensa de les llibertats col路lectives!

La nostra secci贸 sindical treballa preferentment per els drets del personal municipal i llurs fam铆lies per貌 tamb茅 per a la societat en la que vivim. Per aix貌 treballem i treballarem per la defensa de tots el drets que creiem amena莽ats. Com a servidors p煤blics no tenim cap altra alternativa. 

Aquestes s贸n algunes de les idees del que som, del qu猫 hem fet i del que seguirem fent si ens dones la teva confian莽a. 

Tu decideixes!!!

馃敟Necessitem una alternativa sindical horitzontal i combativa a l鈥橝juntament de Bcn馃挜Ajuda鈥檔s a seguir portant la teva veu a les meses i als carrers

Per tot aix貌 i m茅s… 

鈿煍碫OTA CGT鈿煍

Som la Secci贸 Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona 

Per una administraci贸 p煤blica transparent, democr脿tica de base, lliure de precarietat, especulaci贸 i privatitzaci贸, i cap a una xarxa de serveis p煤blics col路lectivitzats i al servei de les classes populars.

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer en aquest correu:

ajuntamentbarcelona@cgtbarcelona.org

Uneix-te a les nostres xarxes! Segueix-nos a:

Telegram: https://t.me/cgt_AjB

Twitter: https://mobile.twitter.com/CGT_AjBarcelona

Web: http://cgtbarcelona.org/ssab

Instagram: https://instagram.com/cgtajuntamentdebarcelona/