Recordatori, avui 15 de març, primer dia de vaga del sector educatiu

Fem aquest comunicat per recordar-vos que avui comencen els 5 dies de vaga convocades al sector educatiu pels atacs que està rebent la comunitat educativa en els últims temps.

És important que donem suport a les treballadores dels secor educatiu ja que ens afecta a totes i tots!

La realitat és que estan implantant una sèrie de mesures que porten al desmantellament de l’educació pública. Des de l’any 2012 les retallades al sector educatiu han estat constants perjudicant notablement les condicions en que les nenes i els nens fan la seva formació.

Darrera d’aquesta vaga hi ha molt més que reivindicacions laborals. Totes som conscients que les condicions laborals reverteixen en un millor rendiment en el treball. Estem doncs davant un moment determinant que ha de marcar la recuperació de la qualitat real de l’educació pública.

Són 5 dies de vaga als centres escolars: 15, 16, 17, 29 i 30 de març, però són 10 anys de retallades: se’ns pixen a sobre i ens diuen que plou!!

Per tot això us demanem que estigueu al costat de les docents en aquesta lluita per revertir les retallades i tots els canvis que el Departament ens està imposant sense debat ni consens de la comunitat educativa. 

Per a més informació: