General

11 de març, per la pujada abusiva de preus i la pèrdua de poder adquisitiu

La CGT tornen a convocar una manifestació contra la pujada abusiva de preus i la pèrdua de poder adquisitiu. Serà el proper 11 de març i tindrà lloc als carrers de Barcelona.

A la CGT protestem contra les dificultats econòmiques que travessa la majoria de la població, amb salaris cada vegada més allunyats dels costos reals de la vida i molt escassos per fer front a les necessitats més bàsiques.

Moltes famílies, malgrat que els seus membres tinguin la sort de tenir una feina, s’estan veient abocades a una veritable economia de subsistència.

La crida es realitza amb els següents lemes “Contra la pujada asfixiant de preus i la pèrdua de poder adquisitiu” i “Per un repartiment més just de la riquesa i per unes condicions de treball dignes per a tota la classe treballadora”. 

Les solucions a l’elevat preu dels aliments, l’energia, el transport, l’habitatge o la pujada asfixiant de les hipoteques o els lloguers no ens les proporcionarà els poders econòmics o la classe política. 

Si no fem res, si no sortim als carrers, estarem confiant el nostre futur precisament als responsables i causants directes de la misèria i les desigualtats que s’han desenvolupat durant els darrers anys.

Aquesta mobilització coincideix, a més, amb la celebració de diversos actes pel centenari de l’assassinat del Salvador Seguí, lluitador anarcosindicalista que va contribuir a millorar notablement les condicions de vida de la classe treballadora.

La manifestació sortirà el dissabte 11 de març, a les 11h, de la Delegació del Govern i transcorrerà fins a la Canadenca, símbol de la conquesta de la jornada de 8 hores i on Salvador Seguí va tenir un paper fonamental.

Les treballadores de l’Administració Pública anirem en bloc.

 Som la Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona 

Per una administració pública transparent i democràtica i cap a una xarxa de serveis públics col·lectivitzats i al servei de les classes populars.

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer en aquest correu:

ajuntamentbarcelona@cgtbarcelona.org

📢Uneix-te a les nostres xarxes! Segueix-nos a:

☑️Telegram: https://t.me/cgt_AjB

☑️Twitter: https://mobile.twitter.com/CGT_AjBarcelona

☑️Web: http://cgtbarcelona.org/ssab

☑️Instagram: https://instagram.com/cgtajuntamentdebarcelona/