General

Solidaritat amb la vaga dels socorristes de Barcelona!

Companys i companyes,

Volem mostrar la nostra solidaritat amb els socorristes de Barcelona, que han decidit exercir el seu dret a la vaga en busca de millors condicions laborals. Volem expressar el nostre suport i comprensió a la seva lluita per un tracte just i condicions dignes en la seva tasca essencial per a la nostra comunitat.

Els socorristes juguen un paper fonamental en la protecció de la vida i la seguretat de les persones a les nostres platges. La seva dedicació i esforç diari són invaluables i mereixen ser reconeguts com a treballadors compromesos amb el benestar de tothom.

El Grup de Salvament aquàtic de Bombers de Barcelona, vol mostrar el seu suport i ha decidit no substituir els socorristes durant la seva vaga. Òbviament, mantenint el nostre compromís amb la seguretat de la població, donarem resposta a qualsevol emergència que és pugui produir com fem de forma habitual. Però el que no creiem just és que se’ns utilitzi
per sabotejar la lluita dels nostres companys.

Entenem que els socorristes ja tenen un 50% dels serveis mínims atesos durant aquesta vaga, demostrant la seva responsabilitat i compromís amb la seguretat pública, fins i tot en aquest context de mobilització laboral.

És crucial que les autoritats competents escoltin les demandes dels socorristes i treballin per trobar una solució justa i equitativa. La seguretat de tots aquells que gaudim de les platges està en mans d’aquests professionals, i és fonamental que se’ls ofereixi el respecte i les condicions necessàries per realitzar la seva tasca amb eficiència i seguretat.

En moments com aquest, és important estar units i mostrar el nostre suport a aquells que lluiten per una causa justa.

Per aquest motiu, estenem la nostra solidaritat i esperem que les seves veus siguin escoltades i ateses adequadament.

Solidaritat amb la vaga dels socorristes de Barcelona!

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer en aquest correu:

ajuntamentbarcelona@cgtbarcelona.org

Uneix-te a les nostres xarxes! Segueix-nos a:

Telegram: https://t.me/cgt_AjB

Twitter: https://mobile.twitter.com/CGT_AjBarcelona

Web: http://cgtbarcelona.org/ssab

Instagram: https://instagram.com/cgtajuntamentdebarcelona/