Que no t’ho expliquin!!! o com formar part de la Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona

“No et limitis a contemplar aquestes hores que ara venen, baixa al carrer i participa” (Vicent Andrés Estellés)

Com molts ja sabeu, en les darreres eleccions sindicals es van triar els 43 delegats/des de la junta de personal (funcionaris) i els 13 delegats/des del comitè d’empresa (laborals) . A banda d’altres delegats dels comitès d’empresa dels diferents organismes autònoms. La CGT vam obtenir 6 representants a la junta de personal i 3 al comitè d’empresa. Gràcies al vostre recolzament hem estat en negociacions i hem presentat batalla en temes importants d’aquest Ajuntament. I ho hem fet amb el nostre propi segell: de baix cap a dalt. Sense aquesta participació de tots els membres de la nostra organització no té sentit res del que fem.

Per això és tant important la teva participació!!!

El nostre finançament, igual que la nostra acció, depèn de l’afiliació i volem que sigui així per no tenir les mans lligades. Renunciem a fer negoci amb la formació, i no participem de subvencions tan de l’Ajuntament de Barcelona com de la Generalitat de Catalunya (Plataforma Sindical Prioritària; Estratègia Catalana de Seguretat i Salut Laboral..). Renunciem a totes aquestes ajudes per tal de garantir la nostra autonomia i independència.

Com us dèiem, ens autoorganitzem i actuem de manera assembleària, tan en el sindicat com en cada un dels centres de treball on som presents, malgrat que no tenim una estructura de moltes persones alliberades.

A banda dels estaments més formals (Mesa General, Junta de Personal, Comité d’empresa…) som presents a diferents espais de treball com la Comissió paritària de seguiment del Pla d’igualtat del III Pla d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes, la comissió de BORSES, la de  MOBILITAT així com les meses de SALUT LABORAL, SPEIS, OAC, IMSS, IMH, Bressol, CEB, i moltes altres on cada dia fem una tasca de delegats/des amb l’ajuda dels nostres companys/es.

I encara podrem tenir més presència en tots i cada un dels centres de treball d’aquest ajuntament si molts de vosaltres feu UN PAS ENDAVANT! i aporteu el vostre granet de sorra en la millora de les condicions laborals del personal municipal. En aquests temes sempre hi ha feina i tot és possible amb autoorganització i lluita com ho demostra la nostra campanya CAP INTERÍ AL CARRER!!!

També es pot participar fent de delegat/da o senzillament com a referent en el teu centre de treball  i recollir les inquietuds dels companys/es per fer-les arribar a la taula de negociació corresponent . O fent de col·laborador aportant els vostres punts de vista i/o coneixements. L’aportació de tots i totes és MOLT NECESSÀRIA!!!

Si no fas el teu propi sindicalisme, te’l faran per tu!!!

Si vols participar en una millora real de les condicions laborals. Si t’animés a fer un pas endavant, pots contactar amb nosaltres: ajuntamentbarcelona@cgtbarcelona.org o a l’enllaç https://cgtcatalunya.cat/afiliacio/