GeneralPolítica del sistema

Avui 12 de febrer a les 12, aturada de 10 minuts sota el lema “L’autodeterminació no és un delicte”

Us informem que avui a les 12 i durant 10 minuts ha estat convocada per Òmnium, l’ANC i un llarg seguit d’institucions i entitats una aturada davant dels centres de treball.

Molts companys i companyes ens han consultat si ho poden seguir encara que hores d’ara el govern municipal no ha convidat a seguir aquesta convocatòria i no ho sabem si ho farà. Naturalment, tothom qui vulgui pot participar activament en aquesta acció sense témer cap conseqüència laboral mentre no s’afectin significativament els serveis.

Pel que fa a aquesta Secció Sindical no podem deixar de recordar que allà on no hi ha respecte per les llibertats civils, com ara la Llibertat d’Expressió o el Dret a la protesta pacífica, no poden sobreviure els drets laborals.

Aprofitem per avançar-vos que la vaga general inicialment convocada per al 7 de febrer ha estat traslladada finalment al dia 21 de febrer i que la Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona ja ha fet l’oportuna comunicació a la Gerència de Recursos Humans als efectes oportuns. Més endavant us ho tornarem a recordar.

PELS DRETS I LES LLIBERTATS, SEGUIM!!