General

17/11 – MANIFESTACIÓ “ATUREM LA LLEI ARAGONÈS”


No permetrem que prosperi una llei que podria ser l’avantsala d’una de les onades privatitzadores més grans que haurà patit Catalunya en els darrers anys, ens hi juguem els nostres drets, ens hi juguem l’educació, la sanitat i els serveis socials. No permetrem que ningú faci negoci amb serveis que són necessaris pel desenvolupament de les nostres vides.

Rebutgem frontalment la negociació d’aquest projecte de llei i la seva posterior tramitació parlamentària. No hi ha cap normativa europea o estatal que obligui a la Generalitat de Catalunya a regular aquests serveis via contractació pública, en canvi el Govern ha optat per aquesta opció, fet que demostra la deriva privatitzadora dels successius governs de la Generalitat.

Defensem uns serveis públics de qualitat, de titularitat, gestió i provisió 100% pública, amb la participació activa d’usuàries i treballadores, com a garantia de drets universals i com a principal motor d’activació econòmica.

Sindicats, organitzacions i moviments socials del sector social, de l’educació, la salut i d’altres serveis públics sumem esforços per aturar la tramitació de la Llei Aragonès.

El proper 17 de novembre a les 12h al Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya hi ha convocada una MANIFESTACIÓ.

Us hi esperem!

Adjunt a aquest correu hi trobareu informació bàsica en format de fulletó sobre aquesta proposta de privatització massiva dels serveis públics. 

Per a més informació, podeu consultar:

aturemlalleiaragones.wordpress.com

http://cgtense.pangea.org/spip.php?article5497#.Xcka9GSJLIU