enseñanza

CONCENTRACIÓ PROFESSORAT A STA COLOMA 13 DECEMBRE A LES 14 HORES A PLÇA DE LA VILA

 

l’ASSEMBLEA DE ZONA DE SANTA COLOMA CONVOCA PEL PROPER DIMARTS 13 DE NOVEMBRE DE 2011 UNA CONCENTRACIÓ DE PROFESSORS I PROFESSORES A LES 14H A LA PLAÇA DE LA VILA DE SANTA COLOMA DE GRAMENET.

 

El 30 de novembre es va produir la primera trobada de govern i sindicats a la Mesa de la Funció Pública. En aquesta reunió es van presentar 19 mesures que representen un nou atemptat a les nostres condicions laborals, noves reduccions salarials i una degradació de la  cobertura social. La inconcreció d'alguns punts no amaga però que el seu desenvolupament serà pitjor. Aquestes noves mesures, es sumen a les retallades que ja aplica el Govern sense ni discutir, com l’increment de l’horari lectiu per a tot el professorat o l'eliminació del dilluns com dia hàbil pels nomenaments de substituts, que  perjudica el col·lectiu, i dificulta el correcte funcionament dels centres educatius que poden quedar-se sense cobertura com a mínim des de divendres fins dimecres de la setmana següent en que tornen a haver nomenaments.

 

Altre mesura aplicada sense negociar per la Consellera Rigau ha estat el conveni signat entre el Departament d’Ensenyament i la Fundació privada “Empieza por Educar” de la Sra. Botín per posar en marxa el programa “Escola per l’Èxit” que pretén lliurar a la gestió privada els serveis complementaris a la docència i introduir personal de fundacions privades en l’horari lectiu dels centres públics.

 

L’Assemblea de Zona de Santa Coloma i  els sindicats USTEC, CCOO, UGT i CGT rebutgem aquest conjunt de mesures que trepitgen els nostres drets laborals, que carreguen de nou sobre les nostres espatlles el pes de la seva crisi i que són un pas més per enfonsar els serveis públics.

 

Per això convoquem a tot el professorat de Santa Coloma a una concentració amb assemblea el dimarts 13 de desembre a les 14h a la Plaça de la Vila per dinar plegats, tot discutint de les retallades.

 

DIMARTS 13 DE DESEMBRE, 14 HORES

PLAÇA DE LA VILA: CONCENTRACIÓ

14,15h. ASSEMBLEA

-Les noves retallades.

-Mobilitzacions.

-Propostes d'organització

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad