metal

CGT METALL ES MOBILITZA DURANT EL SALÓ DE L’AUTOMÒBIL A BARCELONA

 

Convocatòria d’accions de la FESIM a Barcelona, ​​maig de 2013

El programa d’accions és el següent:

- 10 DE MAIG

De 10 a 14 hores.

CONCENTRACIÓ DAVANT L’HOTEL MIRAMAR DE BARCELONA,

(Muntanya de Montjuïc, Plaça Carlos Ibáñez 3, Barcelona)

Cimera d’executius de les empreses de l’Auto amb els presidents del Govern estatal i de Catalunya

- 17 DE MAIG

De 20 a 24 hores.

"VETLLADA" DAVANT LA PORTA DEL SALÓ DE L’AUTOMÒBIL. Plaça Espanya, Barcelona.

Actuacions i performance contra els acomiadaments del metall. Encendrem una espelma per cada 1.000 llocs de treball desapareguts en la Indústria en els últims cinc anys.

Contra els acomiadaments, els EROs carregats de xantatges i pèrdues de drets i la acció agressiva de les multinacionals en les reestructuracions.

- 18 DE MAIG

De 10 a 14 hores.

CONCENTRACIÓ-ACCIÓ DAVANT LA PORTA DEL SALÓ DE L’AUTOMÒBIL. Plaça Espanya, Barcelona.

Repartiment d’octavetes i escenificació de la situació dels treballadors en les fàbriques de l’acte, amb megafonia i animació.

Denunciar les condicions de precarietat, la pressió dels ritmes de treball, les malalties i lesions que originen en les persones i exigir la reducció de jornada sense reduir el salari.

Aquesta crida es fa a tot el metall, però també a la Confederació de la CGT en la seva conjunt, amb especial sentit als companys de la Confederació Catalana ja que, tant el dia 10 com el 18, les accions davant el Saló de l’Automòbil han de comptar amb la màxima presència possible per demostrar el suport mutu que caracteritza la CGT.

Som conscients que tots els sectors estem travessant un moment de conflictivitat generalitzada. I el metall estem aportant el nostre granet de sorra a les crides de solidaritat que se’ns demanen. En aquesta ocasió, sol · licitem que aquest suport mutu es constati en un moment en què les empreses de l’acte estan sent laboratoris de les mesures antiobreres i regressives que la patronal duu a terme posteriorment.

US ESPEREM A TOTS/ES AQUELLS/ES pugueu desplaçar-vos a BARCELONA.

Arriba
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad