Prestació de serveis de salut als usuaris del PAMEM

Us enviem enllaç a dos documents, al primer fem un relat de la informació que tenim sobre Pamem, d’interès també per a tots els usuaris del sistema públic de salut.

El segon enllaç és un joc d’endevinalles amb les sigles del sistema sanitari. Com volem facilitar-vos el joc, també hi són les respostes.

Fa pocs dies s’ha constituït el Cercle de Salut, tindrà sigla? Però el més important es que  volen ser un lobby sanitari. En defensa de quins valors?

 

Des de la CGT defensem un Sistema de Salut de caràcter públic,
universal, de qualitat, integral, solidari, gratuït i d’equitat garantida.

2 thoughts on “Prestació de serveis de salut als usuaris del PAMEM

 • 26 Abril 2017 at 12:47
  Permalink

  benvolguts…el nostre sistema sanitari PAMEM, no era es la panacea…però realment finiquitar-ho d’aquesta manera tampoc es la millor opcio……
  En el meu cas he rebut una notificacio del meu metge de capçelera que es trasllada de lloc de visita s’en va a un altre barri….a cinc parades de metro..quan sempre l’hem tingut al barri on vivim….perque aqeusts canvis ara??? que poc faciliten al usuaria aquetses decisions…i ola gent mes gran amb dificultat per traslladarse???
  Un altre tema que em preocupa es el de la historia clinica….no teniem una historia unica …crec?? cada especialista te la seva historia i jo vull saber que i on pasara la meva historia…tinc dues malalties croniques, faig tractament i com jo molta gent …com e sfara el trasllat” quin acompanyarem tindrem????
  No hem tingut mai l’opcio de triar com altres funcionaris..i ara una patada i a tornar a començar…..

 • 26 Abril 2017 at 18:09
  Permalink

  Nos han pisado nuestros derechos de los funcionarios jubilados a la asistencia sanitaria en un ente como el PAMEM, sin tener en cuenta para nada a los pasivos. Parece ser, que esto es pura democracia no?.

Comments are closed.