PREDIQUEM AMB L’EXEMPLE

Els que seguiu les notícies probablement ja sabeu que hi ha campanyes arreu Catalunya demanant als Ajuntaments que no posin les llums de Nadal i s’abstinguin d’organitzar actes festius com a protesta per la situació d’excepcionalitat que ha creat la repressió i el segrest de les nostres institucions.

Des de la Secció Sindical de la CGT ens sumem a aquestes demandes i afegim a les mateixes una altra que està a les mans només del conjunt de les organitzacions sindicals representades en aquest Ajuntament.

Ens referim a les activitats lúdiques que organitza la Comissió de Cultura i Esport de la Junta i el Comitè d’Empresa de l’Ajuntament.

Potser haureu parat atenció o no al solitari missatge informatiu que va enviar CCOO el dimarts dia 7 a la tarda informant de les activitats previstes per aquest mes de desembre per part d’aquesta comissió i avisant, per cert amb més de 24 hores de retard, que les inscripcions estaven obertes des del dilluns a les 14 hores (les places són limitades i l’accés a les mateixes es fa per ordre d’inscripció, penseu el que vulgueu). Tot just avui hi ha hagut altres missatges informatius, l’últim per dir que les places ja estaven esgotades en una de les sortides.

Des de la Secció Sindical de la CGT sempre hem estat en contra d’aquest punt en particular de l’Acord de Condicions Laborals que acaba beneficiant sempre als mateixos i que ens dóna mala imatge al conjunt dels treballadors públics. Però és que a més en aquestes hores, enmig de contínues mobilitzacions i quan molta gent està sacrificant el seu temps per lluitar per un país millor, que s’organitzin coses com aquestes des de la representació dels treballadors i treballadores ens sembla obscè.

Si esteu d’acord amb aquest punt de vista, us convidem a expressar-ho enviant missatges de correu electrònic a la Junta, els respectius Comitès i els sindicats representats. Aquestes són les adreces:

juntaicomite[arroba]gmail.com

ccooajtbcn[arroba]ccoo.cat

ugt.ajt.bcn[arroba]catalunya.ugt.org

sapol[arroba]sapol.es

asi.sindicato[arroba]telefonica.net

ajuntamentbarcelona[arroba]cgtbarcelona.org

gub[arroba]sppm-cat.cat

PER DIGNITAT, NO ESTEM PER FESTES !