El teu lloc de treball és adequat?

Si les condicions en les quals treballes són perfectes i no existeix cap risc laboral, no cal que obris el document d’aquest enllaç.

Si no són perfectes, tens interès o curiositat sobre quins són els riscos més comuns, o vols  millorar les condicions de seguretat i salut, potser et pot interessar.

 

Secretaria de seguretat i salut de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona

2 thoughts on “El teu lloc de treball és adequat?

 • 23 Octubre 2017 at 10:55
  Permalink

  Bon dia,

  Exceptuant els serveis mèdics, Guardia Urbana i Bombers, Voldria saber si un funcionari de 58 anys pot ser obligat un altre cop a realitzar la seva feina en horari nocturn, tenint en compte que durant 10 anys ja va estar treballant en horari nocturn com a funcionari de L’Ajuntament de Barcelona

  Moltes gràcies

 • 13 Novembre 2017 at 10:40
  Permalink

  Bon dia company,
  Depèn de les circumstàncies particulars del cas. Si ocupes en adscripció definitiva un lloc de treball que no contempla l’horari nocturn, per obligar-te haurien de treure’t del lloc o modificar-lo. Per treure’t cal un expedient en el qual tot plegat quedés justificat legalment, i això no és fàcil, els supòsits que poden fer servir són molt limitats. Per modificar el lloc a banda d’un expedient cal una negociació amb la representació laboral, de manera que és encara més difícil. Si ocupes el lloc en adscripció provisional o de forma interina la teva situació és més vulnerable.
  Truca’ns si tens dubtes.

Comments are closed.