ATUREM LA #LleiAragonés / VAGA MUNDIAL PEL CLIMA

Des de la Secció Sindical de la CGT de l’Ajuntament de Barcelona us animem a participar en les mobilitzacions previstes per aquesta setmana. D’una banda, la concentració del 25-S al Parlament contra la Llei Aragonés i, d’altra, les diferents mobilitzacions contra el canvi climàtic en el marc de la vaga mundial pel clima i la manifestació del 27-S a Barcelona.

Com ja sabeu, el govern de la Generalitat posa fil a l’agulla i pretén aprovar el proper mes d’octubre la Llei de contractes de serveis a les persones, més coneguda com a Llei Aragonés en homenatge al seu neoliberal impulsor. Aquesta llei és venuda com una millora de la situació actual en els processos de privatitzacions (li diuen externalitzacions) de serveis públics de tota mena. Ara bé, la realitat és una altra.

Sota el pretext de regularitzar els serveis d’atenció a les persones s’assenten les bases normatives per a l’externalització de més d’un centenar de serveis que es presten des dels àmbits de la sanitat, l’educació i els serveis socials, entre d’altres. Això voldria dir que serien empreses privades i no l’administració pública qui gestionarien molts més serveis bàsics dels que ja gestionen actualment.

Més informació aquí: http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article13174#.XYesbyXtY3k

El problema no és el clima … el problema és el capitalisme. La CGT dona suport a les mobilitzacions previstes durant aquesta setmana per la vaga mundial pel clima.

En nom del “progrés” i del creixement sense límits, s’ha instaurat de forma global a tot el planeta una manera de vida incompatible amb la vida mateixa, ja que no respecta ni els límits físics ni els equilibris naturals.

CGT com a sindicat anarcosindicalista i combatiu que busca un altre model de societat més justa i igualitària participa en aquesta lluita per acabar de manera radical amb l’acumulació i amb l’explotació del capitalisme, lluita que ha de ser alhora global i col·lectiva.

Més informació aquí: http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article13170#.XYetWCXtY3k

Salut!

Secció Sindical de la CGT de l’Ajuntament de Barcelona

http://www.cgtbarcelona.org/ssab/@CGT_AjBarcelona cgtajuntamentbarcelona.secciohttps://t.me/cgt_AjB