Noticias

Manifestació per la readmisió d’un delegat acomiadat per Atento Lleida

Com molts/es ja coneixereu el company Juan Manuel Salas, delegat de la CGT a Atento va rebre el passat dia 26 de març una notificació en la que se donava per extingit el seu contracte amb Atento. A l’escrit es deia que des de el dia 7 de Març el nostre company ja no prestava els seus serveis a aquesta empresa, a data de 30 de març, el company rep una altra notificació rectificant la data de l’acomiadament i on se dona com a data… de finalització dels seus serveis a Atento el 7 d’abril.

Una mostra més de la persecució que pateix la CGT, ja que ni la companya a la que en Juan Manuel suplia ha tornat ni tornarà ja que el tribunal metge li ha donat la baixa permanent, però a més s’ha de tenir en compte que el nostre company com a Delegat Sindical té uns drets que l’empresa no respecta.

A més, a Atento Barcelona s’han acomiadat a una dotzena d’afiliats a la CGT i l’empresa no ens respecta la condició de sindicat majoritari amb una representación del 40% en el Comitè d’empresa, afavorint a altres opcions sindicals com a CCOO amb un 14% i a UGT amb un 8,7%.

Per aquests motius el

DISSABTE 16 D’ABRIL TOTS CAP A LLEIDA!!!!!
MANIFESTACIÓ A LES 11.00 HORES
LLOC: C/ Alcalde Sol (Seu de Telefònica)
 
La Federació Local de Barcelona organitza un autocar amb sortida a les 09.00 hores des de la Plaça Ramon Berenguer. Ens citem a les 8.45 hores doncs l’autocar sortirà puntualment. Comfirmeu la reserva al 93 310 33 62
Arriba