Mujer

25N: Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones i les Nenes

25N

Des de la Federació Local de Barcelona ens afegim a la manifestació del 25N, Dia internacional per l’eliminació de les violències vers les dones i les nenes, convocada per Novembre Feminista. Convoquem a tota l’afiliació de Barcelona a l’Avinguda Diagonal – INICI DELS JARDINETS DE GRÀCIA per participar en la manifestació que enguany sortirà a les 18:30h dels Jardinets de Gràcia i acabarà a Plaça Catalunya on es farà l’acte final.

Cap dona més assassinada

Prou Violències! Per tu, per nosaltres, per totes.

Des de CGT, un any més, tornem a alçar la veu contra qualsevol tipus d’agressió per qüestió de gènere. Des de l’any 2013, ja són més de mil dones assassinades al nostre país i milions al món, però aquesta massacre encara no esdiu pel seu nom: TERRORISME MASCLISTA.

Assassinats que són permesos per un Estat masclista i patriarcal, que ens veu a les dones com a objectes a explotar en tots els àmbits de la vida. Un sistema patriarcal que deixa al carrer assassins, que després de violar i assassinar les dones estan en llibertat i exercint la seva professió.

Dones que pateixen maltractaments, que també estan vivint el maltractament institucional per part de la justícia, i que veuen com a única sortida el suïcidi en no aguantar més la pressió, les amenaces i l’assetjament. Les seves morts no computen com assassinats per aquest Estat i sistema tan culpable com el mateix assetjador per continuar permetent que això succeeixi impunement.

Menors que també són víctimes dels feminicidis o deixats en situació de desemparament i que tampoc es comptabilitzen com a víctimes de violència de gènere.

Ens presenten cada dia, com una cosa quotidiana, que vagin sorgint «manades» de violadors i agressors, fent, a més, al·lusió a la culpabilitat de la víctima (no es va defensar, no portava una roba adequada, era tard …). No volem haver de defensar-nos, no volem tenir por, volem viure lliures i tranquil·les.

Des de CGT proposem unir les nostres forces contra aquesta xacra que ens està matant. Fem una crida a la mobilització social, a l’organització i a continuar lluitant tots els dies, per plantar cara, amb fermesa, a aquest sistema neoliberal, capitalista, patriarcal i masclista que considera a les dones poc més que un objecte sexual a la seva plena disposició.

Davant de qualsevol agressió: acció directa i autodefensa, sense por, sense sentiment de culpa

Ens volem vives i combatives

Contra tot abús de poder   Treball

Contra qualsevol violència per raó de gènere

VISCA LA LLUITA FEMINISTA!

VISCA LA LLUITA ANARCOFEMINISTA!

Arriba