Noticias

24 OCTUBRE. SOPAR I CONCERT SOLIDARI PER LES ACOMIADADES D’ATENTO

ENTRADA AMB RESERVA. PODEU ADQUIRIR LES ENTRADES AL LOCAL DE LA FL DE LA CGT DE BCN I A RECEPCIÓ DE VIA LAIETANA.

 

 

 

Com molts de vosaltres ja sabreu, el proper divendres 24 d'Octubre organitzem un sopar-concert a la nostra seu de Via Laietana.

Aquest acte està pensat per tal de recaptar diners per les persones directament afectades per l'ERO que acabem de patir a Atento Barcelona.

D'aquesta manera esperem recaptar prou com per poder pagar els bitllets per anar a Madrid el proper 6 de Novembre (data en que se celebrarà el judici per les demandes col·lectives), així com un ajut per les despeses dels advocats de les acomiadades.

És important que fem visible la nostra solidaritat i que els puguem ajudar en aquests durs moments que viuen. És per això que us demanem que us adreceu a la Federació Local o a la recepció de Via laietana i compreu els tickets que ja estan a la venta. La convocatòria és oberta a tothom (podeu anar amb amics, familiars, parelles…etc) i el seu preu és de 10 €uros per persona.

A part del sopar, gaudirem de l’actuació de Demian Band

(http://www.youtube.com/watch?v=irL_L2umkiQ) (rock & blues), així com d’una barra de bar en acabar el sopar.

Si creieu que no podeu estar disponible aquest dia, també podeu comprar el ticket per tal d’aportar el vostre granet de sorra.

 

Comptem amb vosaltres!

Gràcies

Arriba